مشاوره حقوقی رایگان - عقب نشینی ملک روستایی

سلام، ما یک خانه تو روستا داریم که کلنگی بود پارسال کوبیدیم. یه خانه دو طبقه ساختم از خیابان اصلی حدودا دو متر عقب نشینی کردیم که شرق این خانه ما، یک محله به عرض 1/80 سانتی‌متر و طول 33 متر هست. همسایه ها اومدن خونمون، گفتن شما یک متر عقب نشینی کنید در ازای یک متر ما دو متر به شما میدیم. ما 11 متر عقب نشینی کردیم الان باید 22 متر بدهند. که همسایه‌ها 15 متر می‌دهند. دهیاری هم میگه که آن محله عقب نشینی ندارد. حالا ما می‌توانیم آن یازده متر خودمون رو دیوار کشی کنیم یا نه؟ ممنون میشم از وکلا راهنماییم کنند تا ببینم من چیکار کنم.

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام,درصورتی که توی طرح نباشه,باتوجه به عدم انجام تعهد توسط همسایها بله شما هم می توانید بتعهد خودعمل نکنید