مشاوره حقوقی رایگان - سیادت

سلام و عرض ادب
در دوران پهلوی پدربزرگ همسرم سیادت خود را از شناسنامه خارج کرده اند و در برگه ای از طرف اداره ثبت احوال این مورد بیان شده ولی متاسفانه در حال حاضر این مدرک مفقود شده و بنده قصد دارم سیادت رو در شناسنامه همسر و فرزندم ثبت کنم، کجا و چگونه باید اقدام کنم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بدوا به اداره ثبت احوال مراجعه کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای این منظور لازم است که از طریق سازمان ثبت احوال کشور وارد عمل بشوید.