مشاوره حقوقی رایگان - اختلاف خانوادگی

سلام وقت بخیر من خواهری دارم که شوهرش 4سال فوت کرده دارای 3 فرزنده دو پسر یه دختر پسر بزرگش 24سالش و الان به مشکل خوردن مادرش از خونه با دو تا بچه بیرون کرده رفته مستجری و اسباب خونه رو هم بهش نمیده و ارث پدریش میخواد ما باید چیکار کنیم بیزحمت راهنمایی بفرمایید مرسی

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

کسی که به سن قانونی رسیده میتواند ارث را مطالبه نماید ...از طریق دادگاه ارث را تقسیم کنید یا تئافقی

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.تقاضای خلع ید و تقسیم اموال زا مطرح کنید.