مشاوره حقوقی رایگان - مدت زمان پرداخت دیه

سلام.
بنده شهریور سال1402 وقتی سرکار بودم از بالای ساختمان افتادم و در اثر این افتادن هر دو مچ دستم شکست و هر دو دستم پلاتین خورد و دست راستم انحراف دارد. و الان که حدود 8 ماه از این قضیه میگذره و همه راه های قانونی رو طی کرده‌ام اما نزدیک به چهار ماه می‌شود که با اینکه دادگاه مبلغ دیه رو تعیین کرده اما هنوز بیمه دیه رو به من واگزارنکرده است و وقتی پیگیر میشوم می‌گویید هنوز کار دارد و...
خواستم بدونم چقدر طول میکشد تا دیه را پرداخت کنند دقیقا چه مدت
باتشکر

پاسخ ها :

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
از طریق اجرای احکام پیگیر باشید. می‌توانید مبلغ دیه را از حساب بیمه توقیف نمایید.