مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

با سلام و احترام بنده ماشین با ارزش 10 میلیارد همسرم را توقیف کردم بابت مهریه و ایشان درامدشون بالای 100 میلیون بود با این ماشین
حالا ک ماشین در توقیف بنده است سرکار نمیره و خاستم ببینم تکلیف نفقه بنده چطور میشود ایا خوب محاسبه میشود یا با قیمت پایین محاسبه میشود

پاسخ ها :

حمیده سعیدی

سرکار خانم حمیده سعیدی :

میزان نفقه کارشناس باید برطبق قانون براساس تحصیلات وشان وجایگاه زن مشخص کنه ولی در رویه به درآمد مرد هم توجه میشه

عباس کاریزی

جناب آقای عباس کاریزی :

سلام . زوج (مرد) موظف به تأمین نفقه زوجه بوده و نفقه هر زن با توجه به شرایطی توسط کارشناس تعیین می شود و ارتباطی به وضعیت معیشت مرد ندارد .

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

براساس نظریه کارشناس و مدتی که ایشان نفقه شما را پرداخت نکرده اند باتوجه به شأن شما محاسبه میشود

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

مقدار نفقه را کارشناس براساس شأن و تحصیلات زوجه تعیین میکند و در مواردی به درآمد زوجه نیز توجه میشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
میزان نفقه توسط کارشناس رسمی با توجه به شرایط مالی زوج و شأن خانوادگی زوجه تعیبن خواهد شد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

تعیین میزان نفقه زوجه با نظر کارشناس رسمی می باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تعیین میزان نفقه بر عهده کارشناس رسمی دادگستری می‌باشد و در صلاحیت یک وکیل پایه یک دادگستری نمی‌باشد.

زهرا  نادري

سرکار خانم زهرا نادري :

با سلام ماشینی ک شما توقیف نموده اید را درخواست ارزیابی نمایید تا مزایده گذاشته شود و مهریه شما از حاصل فروش آن پرداخت گردد نفقه براساس گزارش کارشناس متخصص نفقه و با در نظر گرفتن هزینه دارو درمان و تحصیلات و ... شما تعین میشود

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

سلام نفقه براساس وضعیت زن در نظر گرفته میشود