مشاوره حقوقی رایگان - مراجعه کننده لیزر شکایت کرده چکار کنیم

بنده اپراتور لیزر هستم.حدود 6 ماه پیش برای مراجعه کننده محترمی لیزر انجام دادم و بعد از چند روز اعلام کرد روی دستم سوختگی داده با پیگیری های متعدد اینجانب و همکاران و پزشکان محترم این مجموعه مبنی بر اینکه از پماد ترمیم کننده ای که به ایشان دادیم مصرف کند ولی این کار را انجام نداد دوباره شاکی مراجعه کرد یک جلسه رایگان لیزر کرد و مجددا به ایشان گفتیم برای درمان و نوردرمانی به مرکز مراجعه کند اما ایشان اجتتناب کرد.حال از ما شکایت کرده باید چکار کرد و ایا شکایت ایشان قابل پیگیری است

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام موضوع جنبه فنی دارد و باید به کارشناسی ارجاع شود

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شکایت حق ایشان است و دفاع نیز حق شما می‌توانید با وکیل مشورت