مشاوره حقوقی رایگان - غیبت به دلیل خواندن کنکور در خانه

سلام من یک دانش آموز دوازدهمی هستم میخواستم بدانم مدیر مدرسه میتواند به دلیل غیبت غیر موجه و درس خواندن برای کنکور در خانه ما را تهدید به محرومیت از امتحانات نهایی و ندادن اسامی به اداره کند و بخواهد پرونده به ما بدهد

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است خیر
به اداره آموزش و پرورش مربوطه مراجعه کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این مقوله را از طریق اداره آموزش و پرورش منطقه تحقیق و تفحص بفرمائید.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دوست عزیز پرسشتان غیر حقوقیست و برای دریافت پاسخ مطمئن تر از ارگان مربوطه پیگیری کنید

هانیه حاجی زاده

هانیه حاجی زاده :

سلام خیر به هیچ عنوان حق محروم کردن از امتحانات نهایی را ندارند.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بستگی به مقررات درون سازمانی ارگان مربوطه دارد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام سوال شما حقوقی نمی‌باشد از طریق آموزش و پرورش پیگیری نمایید

شیما دریکوند

سرکار خانم شیما دریکوند :

با سلام
شما در مدرسه تحت مدیریت ایشان تحصیل میکنید و باید ضوابط مدرسه را رعایت نمایید در هر صورت ایشان بعنوان مدیر مدرسه اختیاراتی دارد که ممکن است از این اختیارات استفاده کند.

علیرضا صفری

جناب آقای علیرضا صفری :

طبق قانون غیبت غیر موجه سه ماه متوالی یا بیشتر ترک تحصیل محسوب میشود واگر دانش آموز پسر باشد مدیر مدرسه موظف است که مراتب ترک تحصیل را به سازمان نظام وظیفه اطلاع بدهد و در مورد دانش آموز دختر نیز ترک تحصیل محسوب میشود و از امتحان نهایی محروم خواهد شد ،پس در کل توصیه بنده به شما تعامل با مدرسه و مدیر آن برای جلوگیری از این موارد می‌باشد.

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام به ارگان مربوطه مراجعه و کسب اطلاع نمایید