مشاوره حقوقی رایگان - گشتن گوشی توسط معاونان مدرسه

سلام وقتتون بخیر.بار ها در مدرسه ما پیش اومده که کسی گوشی همراه آورده و ازش گرفتن.موردی در زمینه گرفتن گوشی نیست و کاملا قانونی هست و بعدا میتونیم با تعهد اولیا گوشی رو پس بگیریم.اما مشکلی که هست اینه که در خیلی از این موارد بچه ها رو اجبار به باز کردن رمز گوشی میکنند و بعد وارد گالری و تمام برنامه ها و پیام رسان ها و اپلیکیشن ها میشوند و تمام گوشی رو میگردند و بدون این که توجه به حریم خصوصی افراد داشته باشن و یا این که ممکنه کسی در گوشیش چیزی داشته باشه که نخواهد کسی ببینه و خیلی از بچه ها به خاطر همین موضوع تحت فشار روانی قرار میگیرن.ایا این مورد از نظر قانونی مشکلی نداره؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
چنین حقی ندارند.
بچه ها نیز نباید گوشی به مدرسه ببرند

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام قطعا خلاف قانون است و قابل پیگیری است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند قابل اقدام و پیگیری است

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

تجسس بدون حکم قضائی غیر قانونی است. به آموزش و پرورش گزارش دهید.

ابراهیم نوری

ابراهیم نوری :

باسلام،تفتیش وبازرسی موردی باید با اجاره مقام قضایی باشد ولیکن در خصوص مدارس،بازدید باید با مجوز ورعایت موازین قانونی و حسب ضرورت پرهیز از بی احترامی باشد.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از طریق آموزش و پرورش منطقه پیگیری کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر نیمتوانند بگردند اما بردن گوشی به مدرسع نیز خلاف قوانین مدرسه است