مشاوره حقوقی رایگان - طلاق توافقی

سلام آقا انجام مشاوره برای طلاق توافقی هم ضروری است یا اینکه میشود بدون مشاوره طلاق توافقی داد؟

پاسخ ها :

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام حتما باید مشاوره انجام شود در سایت تصمیم وقت بگیرید و5جلسه باید بروید

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام در برخی شهرها از جمله مشهد الزامی است

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بله الزامی است و باید از طریق سامانه تصمیم اقدام کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
لازم و ضروری است که قبل از طلاق توافقی، مشاوره صورت گیرد.

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
قانونا نیاز به انجام مشاوره وجود دارد ولیکن راهکارهایی برای عدم مشاوره وجود دارد.

میلاد قلی پور

جناب آقای میلاد قلی پور :

سلام بر شما پرسشگر گرامی،
بله در طلاق توافقی، مشاوره امری ضروری هست

نامدار فرهنگیان

جناب آقای نامدار فرهنگیان :

بله در بیشتر سهرها ضروری هست

مرضیه اورک پور

مرضیه اورک پور :

بر اساس قانون حمایت خانواده، شرکت در جلسات مشاوره قبل از طلاق توافقی ضروری است و تا زمانی که زوجین، گواهی عدم انصراف از طلاق را از مراجع مشاوره دریافت نکرده باشند، دادخواست آن ها، مبنی بر صدور گواهی عدم امکان سازش، در دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت نخواهد شد.

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

خیر مشاوره برای طلاق توافقی اجباری است

محسن حاجی آبادی

محسن حاجی آبادی :

سلام ضروری خواهد بود اما راههایی وجود داره که این به طور دیگه مطرح بشه

محدثه طباطبایی راد

محدثه طباطبایی راد :

با سلام حضور در جلسات مشاوره برای طلاق توافقی ضروری است

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام، روش‌های بهتر و سریعتری وجود دارد با کمک وکیل اقدام نمایید

رضوان نیکخواه

سرکار خانم رضوان نیکخواه :

سلام
رویه دادگاه های شهرهای مختلف متفاوت میباشد بهتر از در این خصوص از دادگاه شهرستان محل خود سوال بفرمایید