مشاوره حقوقی رایگان - کتک زدن همسر و خیانت

سلام
از سال 93 عقدکردیم و95 عروسی تا الان همیشه بعد کرد بحث کوچیکی همسرم اقدام به کتک زدن من کرده وهربار به شدت با مشت به سرم وبدنم ضربه میزند وطی این چند سال چندین بار متوجه ارتباط داشتن با این خانوم که همسرهم دارد شدم که بهم ابراز علاقه کردن وساعت ها مکالمه تلفنی داشتن مادر روستا زندگی میکنم من دوکودک دختر 5 و2 ساله دارم
میخواستم ببینم به چه صورت میتونم شکایت کنم

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام. اگر مورد ضرب وجرح واقع شده اید باید شکایت کنید وفورا به پزشکی قانونی مراجعه وبا شکایت وادله خود اورا محکوم کنید میتوانید مستند به ان رای دادخواست طلاق دهید یااینکه بخاطر ترس ونداشتن امنیت جانی دادخواست تهیه مسکن مستقل دهید واگر ارتباط نامشروع دارد باادله ومدرک شکایت رابطه نامشروع نمایید

زهرا  نادري

سرکار خانم زهرا نادري :

با سلام شما هم می توانید به محض کتکاری همسرتان و داشتن آثار کبودی بدن ایراد ضرب و جرح اقدام هم مهریه را مطالبه هم رابطه نامشروع همسرتان را در صورت داشتن ادله محکمه پسند اقدام نمایید

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام به پلیس اطلاع دهید و نامه ی معرفی به پزشکی قانونی دریافت کنید و حتما به پزشکی قانونی مراجعه داشته باشید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

می توانید شکایت کیفری به اتهام ایراد صدمه عمدی علیه ایشان نمایید . بهتر ابتدا با پلیس 110 تماس حاصل و به پزشکی قانونی اعزام شوید . ملاک اثبات ضرب وجرح نظر پزشکی قانونی می باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ابتدا به پلیس 110 تماس بگیرید و صورتجلسه نمایید
و بعد در دفتر خدمات قضایی شکوائیه خود را مطرح نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با نامه کلانتری به پزشکی قانونی مراجعه نمائید تا آثار صدمات وارده از سوی همسرتان در نامه پزشکی قانونی ضبط و ثبت شود.
اگر هم مدارکی دارید که نشان می‌دهد همسر شما با خانم دیگری در ارتباط است شکوائیه تحت عناوین مجرمانه ضرب و جرح عمدی و رابطه نامشروع را از طریق یکی از دفاتر خدمات قضایی محل سکونت خویش به ثبت برسانید.
به واسطه احکام کیفری دال بر مجازات همسرتان به دلیل اثبات جرایم اشاره شده، دادخواست به خواسته طلاق به درخواست زوجه به سبب عسر و حرج را از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.
البته اگر شوهر شما متوجه شکایت شما شود منزل مشترک دیگر جایی برای زندگی نمی‌باشد و قبل از اقدامات قضایی بایستی تمام جوانب کار را در نظر بگیرید.

نامدار فرهنگیان

جناب آقای نامدار فرهنگیان :

در این زمینه (روابط نامشروع) امکان محکومیت ایشان بسیار کم هست اما در خصوص کتک کاری میتونید شکایت کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مورد ضرب و شتم قرار گرفته اید میتوانید به پزشکی قانونی مراجعه و با صورت جلسه 110 و یا استشهادیه محلی میتوانید تحت همین عنوان شکایت کنید و برای رابطه نامشروع هم باید بسته به دلایلی که دارید شکایت مطرح کنید

مجید کیانزاده

جناب آقای مجید کیانزاده :

سلام. برای هر دو مورد شکایت کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید
با کلانتری تماس بگیرید مراتب صورتجلسه شود آنگاه طرح شکایت بفرمایید تا به پزشکی قانونی معرفی شوید.

محدثه طباطبایی راد

محدثه طباطبایی راد :

با سلام.در صورت اثبات عسر و حرج میتوانید برای طلاق اقدام کنید.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

از طریق کلانتری نامه پزشکی قانونی دریا فت سپس در دفاتر خدمات الکترونیک قضایی طرح شکایت شود

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام، می‌توانید از وکلای شهرتان درخواست تنظیم دادخواست متناسب کنید