مشاوره حقوقی رایگان - ثبت نکردن ازدواج همسر دوم و ضرب و جرح

سلام همسرم منوخیلی اذیت میکنه غیرازکتک زدن فحاشی هاجلودوتاپسرام خیلی ازحرفهاش ازکتک زدنم دردش بیشترمثلا چشم به پولام نندازی بی برکت میشن یابیرون یاتوصحراش موقع سم پاشی آبیاری منوبادوتاپسرامومیبره خودش دستورمیده هنوزپسته هاشونچییده بودمیگفتم بیاکمک بچه بکوخسته شودتواین گرمامن سم می‌پاشیدم پسرم شلنگ میکشیدمیگفت پولتون میدم بخداخیلی دردناک گفتم نمیخام بیافقط کمک بچه بخدایک شب زنگ زدگفت حالم خوش نیست خیلیم هواسرد200تومن میدمت بیاسرآب گفتم یه منوبا کارگر اشتباه گرفتی 3سال جلوتر هم حامله شده بودم تافهمیدگفت سقطش کن هرجوری هست خیلی اذیتم کردبارسنگی مجبورم کردبرداشتم ازبلندی گفت بپردبازم سقط نشدخیلی داشت عذابم میدادتایکبارفتیم.... رفت قرص سقط جنین گرفت اوردگفتم دیگه خیلی دیر شودبچه دارحرکت میکنه اینقدر بدوبیراه گفت گفت الکی میگی یابخورسقط اش کن یاچاقومیزنم توشکمت میکشم تابالاهردوتاتون باهم سقط بشن منم فقط طلاق میخام هرچی مدارک داشتم قایمشون کردچندوقت هست ومعتادم شده هروقت باهاش میخام حرف بزنم یاگوش کری میده انگار نمیشنوه یامیگه بسه اعصاب ندارم هیچوقت نمیگذارحرف بزنم بیرون برم حتی توحیاط خونم فقط سریع جواب میخام شرمنده

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
راه دفاع از حقوق شما وجود دارد

حامد یوسفی

جناب آقای حامد یوسفی :

بدوا شکایت کیفری تهدید ضرب و جرح مطرح شود سپس طلاق...

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شکایت کیفری تهدید ضرب و جرح مطرح شود

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام شکایت های تهدید و ضرب و جرح،.. را انجام دهید و پس از اثبات موارد دادخواست طلاق دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید ابتدا شکایتی مبنی بر ضرب و جرح و تردید مطرح نماییدقطعی شدن می‌توانید درخواست طلاق داشته باشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
دادخواست طلاق یکطرفه اقامه نمایید
و اعلام نمایید که در عسر و حرج هستید
و

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام شکایت کیفری ضرب و جرح _دادخواست طلاق و... نیاز به مشاوره دارید تماس بگیرید

فاطمه عباسی

فاطمه عباسی :

نیاز به مدارک خاصی نیست در دفتر خانه عقدتون میتوانید رونوشت عقدنامه آتون بگیربد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

درد شما یه شاهنامه است که نیاز به توضیحات حقوقی شما و اخذ راهکار قانونی دارید، میتوانید جهت راهکار سریع از طریق داراه سریع تماس بگیرید