مشاوره حقوقی رایگان - چک صیادی

سلام سوال بنده این است مگر در قانون جدید چک صیادی پشت نویسی چک جهت ضمانت یا انتقال ممنون نشده؟ من پشت یک چک صیادی ای که انتقال دهنده و گیرندش افراد دیگر هستند امضا کرده ام ایا میتونن منو گرفتار کنن؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

هرگونه نقل انتقال یا ظهر نویسی چک های صیادی می بایست از سوی طرفین در سامانه بانک محال علیه ثبت گردد .

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام همه انتقالات در چک صیادی باید در سامانه ثبت بشه والا اعتبار نداره

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
غیر از سامانه خیر
باید در سامانه اقدام گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام

شما ضامن سند عادی محسوب می شوید و نه ضامن سند تجاری چک
و دارنده چک می تواند دادخواست مطالبه وجه به عنوان سند عادی را به طرفیت شما اقامه نماید
جهت توضیحات تکمیلی تماس بگیرید