مشاوره حقوقی رایگان - اخذ سند زمین

سلام وقت شما بخیر انشاالله همیشه سلامت و تندرست و خوش وخرم باشید سوالی دارم که تقدیم میکنم امیدوارم پاسخ لازم را برای من ارسال فرمایید یک قطعه زمین با کاربری باغات دارم به مساحت 320 متر برای اخذ سند اقدام کرده ام شهرداری در پاسخ استعلام اداره مسکن و شهرسازی کتبا ملک اینجانب را فاقد حداقل حد نصاب تفکیکی اعلام کرده اما مبلغی به عنوان در آمد و مبلغی هم به عنوان نوسازی از من گرفتند بعد نامه را صادر کردند آیا این نامه در روند اخذ سند اخلالی ایجاد نمیکند؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید متن اسناد و نامه مربوطه برررسی شود تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

به نظر می‌رسد اختلالی در موضوع ایجاد نکند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
320 متر زمین اصولا قابل تفکیک و
افراز به دو پلاک نمی باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نخیر؛ نامه اشاره شده در متن پرسش، اخلالی در روند أخذ سند ایجاد نخواهد کرد.

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا باسلام برابر قانون جلوگیری از خرد شدن اراضی کشاورزی وباغات باتوجه به اقلیم هر منطقه حد نصابی برای تفکیک وافراز اراضی مزبور تعیین شده است لذا درصورتی که مراجع ذی ربط مبالغی بابت هر اقدامی از شما در یافت نموده اند لازم است قاعده وحد نصاب موضوع را وفق قانون موصوف رعایت کنند در غیر اینصورت ممکن است وجوه دریافتی را بات سایر خدمات تلقی نمایند موفق باشید.