مشاوره حقوقی رایگان - مستمری بهزیستی

سلام آیا زن بی سرپرست تحت پوشش و مستمری بگیر بهزیستی به همراه فرزند تحت حضانتش بعد از ازدواج مجدد از حمایت مستمری بهزیستی خارج میشود؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اختلافی است
برخی معتقدند که خارج میشود
برخی معتقدند که حقوق ارشد رو میگیرد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بستگی به شرایط اداره بهزیستی دارد میتوانید استعلام بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود خود فرد ازدواج کرده اری اما فرزند مستحق خیر

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

اگر ازدواج کنید خودتان بله ولی فررندتان چنانچه پدر نداشته باشد همچنان تحت حمایت می ماند

علیرضا صفری

جناب آقای علیرضا صفری :

طبق ماده 6 از قانون تامین زنان و کودکان این مستمری قطع خواهد شد
ماده 6 - در موارد زیر مقرری مشمولان قطع خواهد شد.
1 - در صورت ازدواج، رجوع یا تحت تکفل قرار گرفتن.
2 - یافتن تمکن مالی.
3 - خودداری از شرکت در دوره‌های آموزشی (‌تحصیلی) و آموزش بدون عذر موجه.
4 - امتناع از قبول شغل مناسب پیشنهادی.
‌تبصره - در صورت محکومیت کیفری که منجر به بازداشت و زندان شود، مقرری مربوط در
مدت محکومیت قطع خواهد شد.

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام به ارگان مربوطه مراجعه و کسب اطلاع نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
آری؛ چرا که بواسطه ازدواج مجدد به نوعی شوهر جایگزین بهزیستی می‌شود.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

رویه بله،لیکن با مراجعه به اداره بهزیستی سوال خود را مطرح و پاسخ دریافت دارید

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا با سلام در صورتی که ازدواج بنحو رسمی ثبت شود وهمسر زن از تمکن کافی بر خوردار باشد از تحت پوشش حمایت نهادهای حمایتی خارج خواهد شد موفق باشید