مشاوره حقوقی رایگان - تسلیم به حکم و عفو

خانومی هستم که سه ماه پیش با یازده گرم شیشه دستگیر شدم و به شش سال و یازده ماه حبس تعزيری و443 میلیون ریال جریمه نقدی و 54 ضربه شلاق تعزيری محکوم شدم و هیچ سابقه ای هم ندارم. میخوام بدونم که به خاطر تسلیم به حکم چقدر از محکومیتم کم میشود و آیا این عفو به من هم میخورد یا نه؟ ممنونم

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

تسلیم حکم مطابق ماده 442 آیین دادرسی کیفری در صورتی است که دادستان به حکم اعتراض ننموده باشد. در این صورت می‌توانید تا یک چهارم از تخفیف برخوردار شوید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درصورتی که درمهلت تجدیدنظرخواهی،تسلیم به حکم کرده باشید قاضی تا یک چهارم ازمجازات را میتواند تخفیف دهد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در صورت درخواست تسلیم به رای ، تا 1/4 از مجازات کاهش پیدا می کند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تسلیم به حکم تا یک چهارم مجازات شما را کاهش می‌دهد.

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

باسلام درصورت تسلیم به رای تا یک چهارم مجازات کسر میشود