مشاوره حقوقی رایگان - امکان عدم تخصیص حقوق مستمری والدین به فرزند معلول ذهنی

با سلام
بعضی از والدین فرزندان پسر دارای معلولیت ذهنی(مثلا اوتیسم) با کمک و تلاش فراوان خانواده و صرف هزینه های زیاد برای کاردرمانی و گفتاردرمانی، معلم خصوصی و .. فرزندان خود را تا سطح دیپلم مدارس عادی می رسانند( هر چند عملا اغلب سواد واقعی ندارند و فقط یک سری مطالب را حفظ هستند یا در ریاضی خوب عمل میکنند) ولی متاسفانه دیده شده که سازمان های بیمه گر به استناد همین مدرک دیپلم از تخصیص حقوق مستمری والدین به آن ها سرباز میزنند. آیا این روند صحیح و قانونی است؟ در این صورت چه باید کرد؟ اگر کودک را به مدارس استثنایی بفرستیم هم که عملا امکان حضور در جامعه عادی را از او گرفته ایم. خانواده ها واقعا سردرگم مانده اند چون امکان کارکردن این افراد واقعا کم است

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

سوال حقوقی نیست، اداری است. از مراجع زیربط موضوع را پیگیری فرمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سوالتان در تخصص ارگان اداریست بهتر است از همان ارگان پیگیری کنید تا پاسخ دقیقتری دریافت کنیم

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید از طریق دیوان عدالت اداری شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بیمه چنین حقی ندارد و اگر کسی حتی اگر سواد دانشگاهی داشته ولی توان کار نداشته باشد باید بیمه قبول کند

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

با مدارک پزشکی و امکان اثبات امکان تعلق مستنری وچود دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مدرک تحصیلی در تخصیص حقوق مستمری اهمیت ندارد.