مشاوره حقوقی رایگان - مهلت پاسخگویی به اعتراض در تجدید نظر اول

سلام
بنده نیروی رسمی ازمایشی جهاد کشاورزی با سابقه بیست سال یکی از استانهای کشور هستم
در استعلام امور اداری برای قطعی شدن
هسته گزینش با توجه به تحقیق آن هم از منابع نامعلوم ( دلیل نامعلومی ان به این دلیل است که از همکاران بخشی من استعلام گرفته نشده و اگر هم گرفته شده مثبت ارزیابی شده )
بنده را رد کرد و به بدترین شکل ممکن نامه رد و عدم همکاری زده شد ،
بنده هیچ گونه پرونده ای نه از لحاظ کیفری ، حقوقی ، اطلاعاتی بیرون سازمان و درون سازمان چه بدوی ، حراستی و گزینشی ندارم .
متاسفانه پس از گذشت 6 ماه از اعتراض بنده هنوز جوابی به بنده داده نشده از سوی هسته گزینش استان و بنده در حال تعلیق میباشم

حال میخواستم این سوال را بپرسم
گزینش چقدر مهلت دارد به بنده پاسخ دهد
و آیا 6 ماه زمان زیادی نمیباشد با توجه به شرایط استخدامی و سابقه کاری و تعلیق بودن من؟
دوم آیا واقعا گزینش میتواند هر جور میخواهد رفتار کند چه از نظر اینکه بدون مستند کسی را رد کند و چه از نظر زمان پاسخگویی؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

هسته گزینش حق ندارد بیش از دو ماه از پاسخ استعلام خودداری کند لذا می‌توانید موضوع را از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری و رفع تظلم نمایید، بهتر است در این خصوص جهت اخذ راهکار قانونی در دادراه تماس بگیرید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام باید بررسی بیشتری از این موضوع به عمل آید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل از اظهار نظر دقیقی بتوان کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
هسته گزینش می‌بایست طبق قوانین و مقررات عمل نماید.