مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه هزینه تعمیرات آسانسور

با سلام ادب در ساختمان 5 واحدی مالک طبقه دوم هستم آسانسور کنتور برق مستقل نداشته موتوری هم دچار ایراد بوده باتوجه بامالکین ویک اساسنامه به نمایندگی مالکین شرایط کاملا انجام شده حتی کنتور آسانسور به نام من هست ولی مالک طبقه همکف خودداری ازپرداخت هزینه ای تعمیرات مشاعی نموده دو بار اظهارنامه داده شده هیچ پاسخی نداده و طرح دعوی مطالبه وجه سهم هزینه ها و قبوض برق آسانسور و دیگر بدهی ها طبقه همکف در دادخواست ارائه شده ولی شعبه فقط یک مبلغ هزینه صورت جلسه کرده وازطرفی مالک همکف گفته زمان خرید آسانسور نداشته و هیچ وظیفه به پرداخت سهم آسانسور ندارد و شعبه با یک نظر عدم نتیجه اعلام وقت گذاشته از یک طرف قبل تاریخ بررسی نتیجه باز رای صادره کرده به استناد ماده 197 آیین دادرسی مدنی و20 روز تجدیدنظر زده و رای هم حضوری اعلام کرده لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌بایست ابتدا تامین دلیل انجام می‌دادید اگر وقت اعتراض دارد اعتراض نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در مهلت مقرر قانونی نسبت به تجدیدنظرخواهی اقدام بفرمائید.