مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودرو تصادفی قبل از پرداخت خسارت

سلام
خسته نباشید
بنده روز 14 فروردین در جاده کرج قزوین تصادف کردم و افسر طرف مقابل را مقصر دانست و کروکی ثبت شد و ماشین را با یدک کش انتقال به تبریز دادم و سقف بیمه طرف مقابل سی میلیون بود که بیمه پرداخت کرد و برای مابقی خسارت به دفاتر قضایی مراجعه کردم که کارشناس اومد برای بررسی و خسارت ماشین 120 میلیون و افت قیمت ماشین رو 70 میلیون ثبت کرد و تامین دلیل و شکایت در دفتر قضایی ثبت شد و منتظر دادگاه هستم .
در حال حاضر امکان فروش ماشین رو بدون تعمیر دارم؟ برای دادگاه مشکلی پیش نمیاد؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر انتقال دهید قابلیت فک پلاک را ندارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به دلیل اینکه تأمین دلیل صورت گرفته است شما می‌توانید ماشین را به فروش برسانید.