مشاوره حقوقی رایگان - کسری متراژ زمین زراعی

سلام وقت بخیر پدر بنده22سال پیش زمین زراعی برنج به شخصی فروخت که حدود جغرافیایی آن در قولنامه قید شده به علت نبود جی پی اس و گرد بودن زمین امکان متر زدن نبوده نوشتن 6 قبیض و رسم روستا هر قبیض گفتن500 متر الان که جی پی اس زدن زمین 2350 متر هست آیا میتواند کسری تا 3 هزار متر را بگیرد در ضمن زمین 20 سال به صورت اجاره دست ما بوده و یک سال پیش تحویل دادیم زمین رو

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست قرارداد مورد بررسی قرار بگیرد اگر به متراژ معین فروخته شده است بله اگر به صورت ابعادی فروخته شده است گاهی امکان‌پذیر است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مفاد قرارداد منعقد شده فیمابین تا حدود زیادی تعیین‌کننده می‌باشد.
اگر از قرار هر متر، مبلغ معین شده باشد امکان دریافت مابه‌التفاوت وجود خواهد داشت.