مشاوره حقوقی رایگان - فیشینگ زنجیره‌ای

سلام. چند روز پیش مبلغ 20 میلیون تومان به حسابم واریز شد و تقریباً یک ساعت بعد بهم پیام دادن که مبلغ رو به شماره کارتی که برام فرستادن برگردونم. من اینکار رو انجام دادم. فرداش معلوم شد این پول از حساب شخص دیگری خالی شده و من برای شخص دیگری انتقال داده بودم که کلاهبردار اصلی هست که فیشینگ انجام داده. الان شخص اول از من شکایت کرده. من چیکار باید بکنم؟ ممنون میشم راهنمایی کنین.

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

ازخود دفاع وواقعیت رابگویید،ازشخص کلاهبردارشاکی شوید

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام باید مدارک خود را ارائه دهید تا بتوانید بی گناهی خود را ثابت کنید باید عدم سونیت خود را اثبات کنید