مشاوره حقوقی رایگان - ملک ارثی

سلام پدر بنده حدودا 40سال پیش فوت شده یه خواهر ناتنی دارم و در زمانی که پدرم فوت کرده من سه و خواهرم 6ساله بودن و خواهر ناتنی هم عروس بودن و با مادرشون بودن حالاکه مادر ما فوت کرده سهمشو از خونه میخاد ما میخایم از مهریه ی مادرمونو اجرا بزاریم آیا اون خواهر ناتنی هم می تواند ادعای اجاره بها کند یا نه و در ضمن ما میخایم خونه رو نگه داریم و نفروشیم چطور میتونیم مهریه رو اجرا بزاریم که اون ادعای اجاره بها نداشته باشه و در ضمن مادر ما خیلی تو این خونه خرج کرده که ایشون هیچ کمکی نکردن تو رو خدا راهنماییم کنید ممنونتون میشم

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله میتواند
مهریه را به اجرا گذاشته و ملک را توقیف کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مهریه مادر قابل اجراست لیکن ملک موروثی بایستی بین وراث از طریق فروش آن، تقسیم گردد.