مشاوره حقوقی رایگان - از کار افتادگی بیمه تامین اجتماعی

سلام. من ترنسکشوال 33ساله هستم که حدود 10ساله درحین کار تطبیق جنسبت از مذکر به مونث داشتم و چون رشته تحصیلیم فوریتهای پزشکی و 9سال در اورژانس 115 کار کردم الان به خاطر تغییر مدارک بیکار شدم و 9سال سابقه بیمه تامین اجتماعی دارم شامل از کار افتادگی میشوم

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

با سلام سوابق بیمه خودرا ادامه دهید با 30سال سابقه وبه شرط 50سال می توانید بازنشسته شوید و با 60سال سن و با 10سال سابقه می توانید ده روز حقوق بازنشستگی بگیرید موفق باشید 09126398085