مشاوره حقوقی رایگان - از کار افتادگی جهت آرتروز شدید در دو طرف لگن

سلام خسته نباشید بنده به آرتروز شدید دو طرف لگن مبتلا شده ام و توان را رفتن را ندارم و دکتر خودم برایم از کار افتادگی نوشت آیا از بیمه تامین اجتماعی برای از کار افتادگی میتوانم استفاده کنم؟
بنده حدود هفت سال سابقه بیمه دارم و 38 ساله هستم و در محل کار به درد مبتلا شدم.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باسازمان تامین اجتماعی تماس بگیرید تا راهنمایی شوید 1420

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید به تامین اجتماعی مراجعه کنید و درخواست کارافتادگی بدهید
موضوع در کمیسیون مطرح می شود و اگر کمیسیون تایید کند می توانید کارافتاده شوید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

شما می بایست درخواست از کار افتادگی بدهید و در کمیسیون پزشکی مورد بررسی میشود در صورت تایید کمیسیون شما کار افتاده تلقی خواهد شد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید درخواست نمایید تا توسط کمیسیون مربوطه مورد برسی قرار بگیرد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید درخو است معرفی به کمیسیون پزشکی تامین اجتماعی بدهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید درخواست خود را به کمیسیون پزشکی تامین اجتماعی بدهید تا مورد بررسی قرار بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر
برای از کار افتادگی باید بیماری شما در کمیسیون پزشکی بررسی و رای از کار افتادگی کلی شما
صادر گردد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید به تایید کمیسیون مربوطه برسد امکان پذیر است