مشاوره حقوقی رایگان - حضانت

سلام من دوتا فرزند دارم ک دخترم 9 و پسرم 5سالشه حضانت محضری از پدرشون دارم ک زده حضانت بچه ها ب صورت غیر قابل اسقاط با مادر هست و جداشدم چندساله.‌‌
الان بخوام ازدواج کنم بچه ها با من میمونن یا پدرشون میتونه ادعایی کنه؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به متن مربوطه دارد
لکن بنظر ایراد قانونی ندارد اگر صلاحیت داشته باشید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ادعای پدر در مورد حضانت بستگی به مفاد حضانت محضری دارد.
علیهذا دختر از سن حضانت خارج شده است و خودش تصمیم‌گیرنده می‌باشد که با پدر زندگی کند یا با مادر زندگی کند.