مشاوره حقوقی رایگان - مشارکت در ساخت

سلام ملکی مورد مشارکت بین دونفر وجود داشته واحد ها مشخص شده در قرارداد اشاره ای به پیش فروش توسط سازنده نشده و مالک وکالت فروش به سازنده داده نشده دانگی از 6 دانگ هم به اسم سازنده منتقل نشده به علت بی عرضگی سازنده و نیمه تمام ماندن قرارداد مشارکت توسط دادگاه منفسخ شد اگر سازنده در حین کار اقدام به پیش فروش بدون اطلاع مالک کرده باشه بعد منفسخ شدن توسط دادگاه تلکیف پیش خریدار چیه ؟
حقی به ملکو مالک دارد
یا پیش خریدش باطل و حقش به عهده سازندس؟

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
به صرف این توضیحات نمیتوان نظر قاطع داد بهتر است با قرارداد و آرای صادره به وکیل مراجعه نمایید