مشاوره حقوقی رایگان - تکلیف پیش فروش بعد از فسخ مشارکت

باسلام و احترام
اینجانب ملکی رو پیش خرید کردم از سازنده ای که طبق مشارکت با صاحب زمین حق فروش ملک را داشت اما سازنده نتوانست به تعهداتش عمل کند لذا صاحب زمین یک طرفه از دادگاه حکم فسخ مشارکت را گرفت اما در دادگاه حرفی از پیش فروش واحدها توسط سازنده نزد الان هم حکم بدوی رو گرفته هم تجدید نظر رو و 6ماه ز حکم تجدید نظر گدشته تکلیف ما پیش خریداران چیست؟ با تشکر

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
چون اثر فسخ ناظر بر آینده است در حقوق اشخاص ثالث تاثیری ندارد
لذا باید به حکم مزبور اعتراض ثالث نمود
قابل انجام است
در صورت تمایل، تماس بگیرید