مشاوره حقوقی رایگان - مسقف کردن حیاط خلوت در ساختمان

من ساکن طبقه دوم یک خانه شمالی هستم ساکنین طبق اول از طریق حیاط خلوت و ایجاد سرو صدا باعث مزاحمت ما می شوند البته سر و صدای واحد ما هم باعث ناراحتی طبقه اول هست از آنها خواستیم که حیاط خلوت را مسقف کنیم تا سرو صدا کم شود ،آنها قبول نکردند و گفتند از نظر نورگیری دچار مشکل می شوند در صورتی که حیاط خلوت به جز روشنایی پشت بام از طریق پنجره روی دیوار هم نورگیری دارد هم برای طبقه اول و هم دوم. آیا امکان پیگیری برای مسقف کردن حیاط خلوت وجود دارد؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
حیاط خلوت جزء مشاعات است و هر تصرفی در آن، نیازمند توافق تمامی ساکنین می‌باشد.