مشاوره حقوقی رایگان - نحوه شراکت یا قرارداد

سلام.
قرار است با کسی شراکت کنم ایده و توانمندی تجربه دانش علم و مشتری های خودم که با 28 سال کار به دست آوردم با سرمایه گذاری نفر دوم گسترش کار دهیم . در ضمن خودم در حال حاضر کارخونه دارم و در حال کار هستم . ولی نفر دوم سرمایه گذار برای این که کار و ایده خاصی هست با هم به تفاهم رسیدیم که شروع و استارت مجدد ولی قوی داشته باشیم و ایشان الان سالن جدید با متراژ بالاتر ساخته اند و الان قرار هست شراکت را شروع کنیم . سوال مشخص من این هست تمام توانمندی و تجربه و مشتری و دانش و علم من در این شراکت چطور دیده می شود؟
نحوه و قرار و سهم ها چطور باید در اول کار دیده شود؟
ممنون و سپاس ببخشید می خواهم نه حق من نه حق سرمایه گذار دیده نشود باز ممنون

پاسخ ها :

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

در قالب قراردای تخصصی و مناسب توافق نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای تنظیم قرارداد از گزینه مربوطه در سایت بهره‌مند شوید.