مشاوره حقوقی رایگان - شراکت در سرمایه و تقسیم سود

سلام
بنده یک مغازه لوازم یدکی دارم و صاحب ملک می‌باشم سرمایه جنس مغازه حدود یک میلیارد و سیصد میلیون میباشد میخوام مبلغ 200 میلیون تومان از یکی از دوستان بگیرم تمام کارهای مغازه هم با خودم میباشد
میخواستم بدونم هرماه چه جوری محاسبه کنم و چقدر سود به ایشون بابت فروش لوازم پرداخت کنم
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به هر ر نحوی که ب توافق رسیدید می توانید میزان سهم وی را از سوپ پرداخت کنید.
بهتر است قراردادی بین خود تنظیم کنید و در قرارداد قید کنید که در زمان سرمایه گذاری نامی ده مبلغ یک میلیارد و سیصد میلیون خودتان در مغازه سرمایه دارید تا بعدا مشکلی پیش نیاد و مدعی وسایل مغازه نشه.
همچنین در قرارداد بنویسید که در صورتی که از شراکت انصراف داد صرفا می تواند مبلغ دویست میلیون خود را دریافت کند و سود خود را نیز بنویسید ماه به ماه دریافت میکند و هیچ سهمی در اجناس مغازه ندارد.