مشاوره حقوقی رایگان - فیشینگ

باسلام خدمت دوستان گرامی
بنده تو تلگرام ووچر پرفکت مانی میفروختم به اشخاص ، بعد یک شخصی از چندین کارت مختلف پول به حساب من زده و ووچر پرفکت مانی از من گرفته ، و اون شخص دیگر پاسخگو نیست و صاحبان اون چندین کارت مختلف میخواهند شکایت کنند. آیا برای من مشکلی پیش میاد؟ من تمام شات های واریزی و حتی ووچر هوایی که دادم به شخص دزد و دارم

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به دلیل عدم آگاهی شما، جرمی متوجه شما نمی‌باشد لیکن مسئولیت حقوقی در قبال پرداخت پول به صاحبان اصلی دارید.