مشاوره حقوقی رایگان - رفع شکایت خودرو

ماشین شکایت دارد سند به نام شخصی هست که خارج از کشور هست ماشین رو قبل از رفتن به مادربزرگشون فروختند و زمان فروش وکالت به مادربزرگ دادن ولی سند و کارت ماشین همه مدارک به اسم شخصی هست که خارج از کشور هست ،الان 2 سال هست که مادربزرگ به رحمت خدا رفتند چطور میشود شکایت ماشین رو برطرف کرد؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
وکالتنامه با فوت منفسخ میشود
مالک خودرو باید دوباره وکالتنامه بدهد
یا ورثه خریدار اخر ابتدا درخواست انحصار وراثت را مطرح نمایند
و ورثه دادخواست حقوقی به طرفیت فروشنده اقامه نمایند
و