مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما

سلام روز بخیر ممنون میشم سوال من و پاسخ بدید کارمند هستم و سه سال هست در یک شرکت مواد غذایی مشغول به کار هستم روز اول به من گفتن بعد از سه ماه بیمه میکنن اما یکسال طول کشید تا بیمه کنن از بهمن 96 در این شرکت هستم با حقوق 1500 و اسفند به من 1800 دادن تا پایان سال 97 و فروردین 98 به من 1500حقوق دادن و تازه بهمن 97 منو با هزار خواهش بیمه کردند از اردیبهشت 98 حقوق من و 1700 کردن و عیدی به من 4 تومان دادن و فروردین 99 هم حقوق 1700 دادن میخوام بدونم الان چقدر باید به من بدن و اگر ندادن من چه شکلی میتونم اقدام کنم نمیدونم باید چی کار کنم ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

مرتضی مرادیان

جناب آقای مرتضی مرادیان:

رابطه ی شما با کارفرما مطابق قرارداد تنظیمی فیمابین میباشد لذا عدم تعادل در پرداخت دستمزد شما مطابق قرارداد میباشد و نیاز به مشاوره نیست.