مشاوره حقوقی رایگان - قانون کار

سلام من دوسال شرکت پتروشیمی کار میکنم پانزده ملیون وام بمن دادن چهارماه پیش الان نامه عدم نیاز منو زدن و میگه کل حقو سنوات پایه وام میزند وام من قانونی34ماه هست و در ائین نامه شرکت ثبت شده و عضو صندق شرکت بودم درماه مبلغی از حقوقم کسر میشد تاوام در بیاد من اگر بخوام حق سنوات کار بگیرم باید ازچطریقی اقدام کنم لطفا راه قانونی بمن توضیح بدهید

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

بستگی به این دارد که شرکت شما خصوصی باشد یا دولتی. نوع قرارداد شما چه باشد. در استخدام پیمانکار باشید یا نه. اگر شرکت خصوصی باشد مشمول قانون کار است و می توانید به ادراه کار مراجعه کنید. اگر دولتی و مشمول قانون جامع مدیریت خدمات کشوری باشید می توانید به دیوان عدالت اداری مراجعه کنید.