مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام در شناسنامه

سلام وقت بخیر من اسمم مذهبیه مطهره هست میخوام به یه اسم مذهبی دیگه تغییر بدم به اسم ساره آیا قابل تغییر هست؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق ثبت احوال درخواست خود را پیگیری کنید اگر موافقت نشد می توانید دادخواست بدهید و از طریق دادگاه موضوع را پیگیری کنید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم می‌توانید در خصوص خود را به اداره ثبت احوال محل صدور شناسنامه مطرح نمایید

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

محتمل می‌باشد درصورت تمایل گزینه مشاوره تلفنی را انتخاب نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری قطعا امکان پذیر است