مشاوره حقوقی رایگان - تمکین

سلام ببخشید من برای تمکین درخواست کارشناسی منزل با اسباب و وسایل دادم هنوز هیچ رایی صادر نشده ولی شوهرم زنگ زد و اس ام اس داد که خونه تهیه کرده با وسایل و گفت پاشو بیا من میتونم صبر کنم تا رای صادر بشه و کارشناسی صورت بگیره یا چون زنگ زده اس ام اسم داده باید برم تمکین کنم؟ بعدا نتونه نفقه این ایام از زمان اعلام قطع کنه؟

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.بهتر است چون دعوی تمکین از طریق مرجع قضایی طرح شده و مرد باید زندگی ومنزل مشترک هم شان زن تهیه کند و تشخیص این موضوع هم با دادگاه است از طریق قانونی اقدام شود.صرفا پیشنهاد بود باز هر گونه که مصلحت زندگیتان اقتضا می کند