مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل وسیله کار توسط کارگر

سلام و خسته نباشید
من گارگاه کابینت سازی دارم شاگردی که پیش من کار میکرد برای انجام کار کابینت تو یکی از خونه ها فرستادمش ولی ایشون وسیله کار من را هنوز تحویلم نداده
چطور می‌توان ثابت کرد که ایشون وسیله کار من را تحویل نداده؟

پاسخ ها :

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام شما باید ثابت نمایید وسایل را به کارگر امانت داده اید حالا چه با شهادت یا فیلم یا هر طریق دیگری که این مساله را اثبات نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر مدرکی مانند رسید یا شاهد دارید می‌توانید ارائه دهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با ارائه رسید، شهادت شهود و دیگر ادله و امارات می‌توانید سپرده شدن وسایل به شاگرد خود را ثابت نمائید و سپس مطالبه وسیله کار را داشته باشید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان خیانت در امانت شکایت کنید