مشاوره حقوقی رایگان - بیمه بیکاری

سلام وقتتون بخیر من از کارفرما در خصوص حق و حقوق و بیمه 1 ماه 15 روز که رد نکرده به اداره کار شکایت کردم و رای هیئت حل اختلاف به من داده شده و متاسفانه حق بیمه بنده رو پرداخت نکرده و من نمی تونم بیمه بیکاری بگیرم به خاطر اون 1 ماه 15 روز حکم اجرا در دفاتر قضایی اقدام کردم و تاریخ رسیدگی رو برای خرداد دادند آیا من میتونم با اقدامی که انجام دادم و حکم اجرا هیئت حل اختلاف اقدام رو انجام بدهم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره کار شکایت خود را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست به اداره کار مراجعه نمایید و شکایت خود را پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شکایت خویش را از طریق اداره کار پیگیری بفرمائید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر حکم قطعی صادر شده است شما درخواست صدور اجراییه را نمایید
و درخواست توقیف اموال و حساب های بانکی کارفرما را نمایید

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام رای صادره به جلسه رسیدگی مربوط نمی‌شود _