مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت حق بیمه توسط کارفرما

سلام هشت ماه در یک شرکت پیمانکاری کار کردم ماه آخر حقوق پرداخت شد ولی بیمه رد نشده الان پنج‌ماه از آن میگذرد با اداری تماس میگیرم میگویند تو دوره من نبوده میخواستم بدونم کجا مراجعه کنم و آیا مراحل اداری اش زمان بر هست؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت شکایت و پیگیری به اداره کار مراجعه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست بیمه برای شما رد شود می‌توانید شکایت کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق اداره کار نسبت به شکایت و پیگیری اقدام بفرمائید.

سعید پارسائی فر

جناب آقای سعید پارسائی فر :

اداره حل اختلاف کارگر و کارفرما خیر خیلی زمان بر نمی‌باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

می‌باید بیمه برای شما رد شود جهت شکایت و پیگیری به اداره کار مراجعه کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید دادخواست تخصصی تنظیم گردد و و و....
امکان بازگشت به کار نیز متصور است
اگر اثبات شود، کارفرما به دو تا ده برابر حق بیمه نیز محکوم خواهند شد....