مشاوره حقوقی رایگان - تعمیرات نمای ساختمان

سلام. مالک و ساکن آپارتمان 7 واحده هستم. در زلزله گذشته سنگ نما قسمتی از نما افتاد که خوشبختانه فرد یا ماشین در اون لحظه در حیاط نبود. برای تعمیر در جلسه عمومی قرار به تعمیر شد. با توجه به عدم اجرا اسکوپ ناچارا باید سنگ کل نما رولپلاک شود. ولی از 7 واحد دو واحد راضی به کار نیستند و علت را زشت شدن نما و افت قیمت ساختمان بیان میکنند. با توجه به موافقت اکثریت مالکین چه باید کرد. قانونا برای حفظ جان و ایمنی میتوان شروع بکار کرد؟

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
نظر اکثریت ملاک است مگر اینکه بنحو دیگری حد نصاب دیگری مقر کرده باشید