مشاوره حقوقی رایگان - معافیت سربازی تک فرزندی

سلام من تنها فرزند خانواده هستم 21 سالم هست و غیبتی برای سربازی ندارم و فعلا دانشجو هستم، پدرم 47 سالش هست و دستشون قطع شده مقدارش هم 56 درصد هست، برای شغل پدرم که بسته بندی و کار با دستگاه تزریق پلاستیک هست به تنهایی نمیتونه انجام بدهد و چندین سال هست من کمکش هستم، میتونم به این دلیل معافیت بگیرم؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه باید بررسی شود به تازگی مقاله ای در رابطه با معافیت کفالت در سایت قرار داده ایم که میتونید به این مقاله مراجعه کنید در بخش پروفایل بنده وجود دارد اگر افاقه نکرد مشاوره حضوری یا تلفنی نیاز است

ابراهیمی صحنه اردشیر

جناب آقای ابراهیمی صحنه اردشیر :

با سلام. اگر بتوانید کفالت خود را ثابت کنید بله

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شرایط خود را از طریق سازمان نظام وظیفه عمومی در میان بگذارید تا کمیسیون پزشکی در این خصوص نظر دهد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق نظام وظیفه موضوع را پیگیری کنید

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام باید از رنظام وظیفه پیگیری کنید

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

باید در شورای پزشکی نظام وظیفه عمومی مدارک ارائه و تایید شود