مشاوره حقوقی رایگان - معافیت

سلام من پدرم حدودا یک سال پیش سکته کرده و مادرم هم از بیماری اعصاب و روان رنج میبره که حتی تو بیمارستان شفا هم بستری شده ولی الان حالش بهتره هر چند که دارو مصرف میکنه همچنین عضو کمیته امداد هم هستیم فقط یه خواهر 18 ساله دارم و خودم 22 سالمه که تا الان دانشجو بودم میخواستم ببینم مشمول معافیت سربازی میشم یا خیر؟
سن پدرم هم 51 سال هستش
اینم بگم خودم عضو کمیته نیستم فقط خانواده م عضو هستن!
با تشکر

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
در صورتیکه تنها فرزند ذکور خانواده باشید و شرایط پدرتون هم اینگونه باشه میتونید کفیل و معاف بشید .