مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

سلام
من عضو گروه تلگرامی شدم به نام حمایت از بانک ...برای ادد زدن پول میدادن من رفتم پی وی شون گفتن پول ثبت‌نام و مالیات باید بدی من پرداخت کردم دوباره گفت باید پول درگاه بدی گفتم ندارم
پولمو بدین ندادن
خواهش کردم گفتن فیلم رضایت بفرست برات واریز می کنم فرستادم
گفتم پخش نکنین پخش کردن تو گروه لطفاً کمکم کنید

پاسخ ها :

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
می توانید شکایت کنید.
موفق باشید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

موضوع را از طریق پلیس فتا پیگیری کنید و علیه آن شخص که به حسابشان پول واریز کرده‌اید ثبت شکایت نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با ارائه مدارک و مستندات می‌توانید شکایت نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
کلاهبرداری است
در دفتر خدمات قضایی شکوائیه خود را مطرح نمایید

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام از طریق پلیس فتا شکایت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند. شکوائیه تخصصی تنظیم گردد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

1: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.

2.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود.

و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است.

ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست.

و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد.