مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری تلگرامی

سلام. من از شخصی اکانت خریدم و بعد از واریز پول منو بلاک کرد
من شماره کارت و اسمشو دارم چیجوری باید پیگیری کنم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ابتدا به پلیس فتا مراجعه نمایید و بعد شکوائیه کلاهبرداری مطرح نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید بدوا از ایشان شکایت نمایید و سپس درخواست پیگیری از سوی پلیس فتا را داشته باشید لیکن باید توجه داشته باشید به هر چیزی نمی شود مصداق کلاهبرداری را چسباند چرا که کلاهبرداری دارای ارکان خاص به خود است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید و از طریق پلیس فتا موضوع را پیگیری کنید.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و اجترام ؛؛؛؛؛

ابتدا باید به دادسرای جرائم رایانه‌ای مراجعه کرده و پرونده‌ای تشکیل شود.

سپس بایستی منتظر انجام روال پرونده باشید. شکایت شما برای کلاهبرداری ربات تلگرام یا افراد خاص در این شبکه

با احضار آنها به دادگاه و یا تحقیق و تفحص پلیس فتا انجام خواهد شد.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. با مراجعه به دفاترخدمات قضایی شکایت کلاهبرداری نمایید موضوع ارجاع می شود به دادسرای جرائم رایانه ای اقدامات و دستورات لازم صورت خواهد گرفت. با نظر و تشخیص قاضی به پلیس جهت شناسایی ارجاع می شود .

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ابتدا از طریق پلیس فتا پیگیری کنید.سپس شکایت کلاهبرداری و تحصیل مال نامشروع نمایید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید و از طریق پلیس فتا موضوع را پیگیری کنید.

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام
کابر گرامی
به استناد فیش های واریزی دادخواست مطالبه وجه بطرفیت صاحب حساب مطرح نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر به امور غیر واقع امیدوار نموده در حکم کلاهبرداری است در غیر اینصورت موضوع حقوقی است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

1: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.

2.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود.

و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است.

ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست.

و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد.