مشاوره حقوقی رایگان - تعدی و تفریط

با سلام
مستاجری که دارای حق سرقفلی بوده و طبق اجاره نامه، پلاک ثبتی مغازه در آن قيد شده و صراحتا نوشته شده که "حدود و حقوق مغازه بموجب سند مالکیت میباشد" ، حالیه بدون اینکه دیواری را تخریب کرده یا ساخته باشد به محوطه پشتی مغازه که فضای انباری و حیاط پلاک مجاور میباشد متصرف گرديده است.
آیا اینکه مستاجر بدون اذن مالک و عدم توجه به اظهارنامه های صادره کماکان در محوطه مغازه دیگری حضور دارد شامل تعدی و تفریط قانون سال 56 می‌شود یا خیر؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

حدیثه علیمی

سرکار خانم حدیثه علیمی :

با سلام.
قاعدتا خیر و مالک مجاور می تواند خلع ید ایشان را بخواهد. اما طبق موارد بیان شده، احتمال تخلیه مستاجر به استناد این موضوع وجود ندارد. با این حال باید محل بررسی شود