مشاوره حقوقی رایگان - کتمان حقیقت در جریان بررسی و حکم دادگاه

سلام
اخیرا (در سال 1399) شکایتی از مستاجرم در دادگاه تحت عنوان تخریب و تعدی و تفریط (برداشتن دیوار بین دو مغازه و یکی کردن دوتامغازه)در دادگاه مربوطه اعلام داشتم (مغازه حدود47سال است که دراختیارمستاجرمیباشد)که مستاجربنده درقسمت تامین دلیل کارشناس باتوجه ب اینکه ملک مسکونه ومغازه تجاری بنده درمجاورت مغازه مذکور دارد و ایشان نسبت ب آدرس بنده اشراف کامل رو دارد در دادگاه مربوطه بنده رو به عنوان مجهول‌المکان معرفی کرده که بواسطه آن دادگاه هم ب کارشناس ارجاع وبابگه تامین دلیل وقدمت ساختمان وفرسوده بودن آن ازشهرداری مجورتعمیرات روگرفت وتعمیرات راب‌صورت قانونی وانجام داد.دراین رابطه ب شهرداری ودادگاه مراجه کردم وهردمتفقاگفتن مجوزلازم روگرفته وکاملاقانونی است..حتی درجایی مستاجرروب‌عنوان مالک بنا ب اداره میراث فرهنگی معرفی کردن..سوال..
باتوجه ب اینکه درابتداایشان وجودبنده که مالک کل 6دانگ عرصه وعیان هستم روکتمان نمیکرد وب‌دروغ بنده رو مجهول‌المکان معرفی نمیکردمجوزات لازم رو ازادارات مربوطه نمی‌گرفت وکار ب اینجانمیرسیدکه ازسال1399درگیرپلهای دادگاه نمیشدم.الان سوال مطرح شده اینه که باتوجه ب برگه اولیه درخواست مستاجروعنوان مجهول‌المکان بودن بنده(مالک)آیامیتوانم تحت عنوان کتمان حقیقت شکایت مطرح کنم وتمام اقدامات بعدی ایشان وصدورمجوزوبقیه کارهای قانونی ایشان روباطل کنم یاخیررر؟؟؟

لطفاراهنمایی کنید
باتشکرفراوان

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر ساختمان شما در کنار این مغازه بوده چطور شما در حین تغیرات مراجعه و جلوگیری نکردید توضیحات شما مبهم هست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام توضیحات شما مبحوث نیاز به بررسی بیشتر دارد