مشاوره حقوقی رایگان - سفته

سلام
من ازکسی 60ملیون پول گرفتم وبابت ضمانت سفته دادم وهمجنین برای بازگرداندن اصل پول دوفقره چک 3ماهه الان چکهارا پول کردم وچکها نزد خودم میباشدولی َسفته هاراندادوالان روی َسفته ها جلب ازدادگاه برایم گرفته فقط زمان تحویل سفته ها یک رسید نوشتیم که تازمان وصول چکها سفته ها ضمانت این چکها نزدایشان بماند امضاء کردیم بایک شاهد ایا این رسید برای اثبات بدهکارنبودن من کفایت دارد

پاسخ ها :

سیدعباس حسینی

جناب آقای سیدعباس حسینی :

سلام
سفته ها پیش شماست یعنی بدهی را پرداخت کردین و اصل چک را گرفتین؟
جلب گرفته یعنی چه؟ منظورتون اینه که دادخواست داده یا حکم قطعی شده و در احرای احکامه؟
اگه پول را ورداخت کردین و چکها را گرفتین و الان بابت سفته در دادگاه اقامه دعوی کرده، همین سند را در جلسه رسبدگی ارائه بدین یا طی لایحه ای ارسال کنین

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد