مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از بازپرس

با سلام من پرونده کلاهبرداری تلگرامی که ده میلیون یک فرد کلاهبردار از من پول گرفته که صیغه یا ازدواج موقت به من معرفی کنه بعدش بلاکم کرده با تمام اسکرین شات ها که هر بچه ایی می‌فهمه با تزویر و کلاهبردای و عکس های واهی از من پول گرفته و دیگه جواب نگرفته دارم قاضی اول یک خانوم بود که رای به نفع من داده قاضی دوم خیلی راحت و کاملا بی اساس رای به نفع کلاهبردار داده چجوری میتونم از بازپرس شکایت کنم ؟

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

قاضی دوم یعنی کی؟ معاون دادستان؟؟ دادیار جدید؟؟

محسن  ابوفاضلي

جناب آقای محسن ابوفاضلي :

سلام میتونید با ارائه مستندات در دادگاه کارکنان دولت یا دادگاه ویژه قضات شکایت مطرح کنید