مشاوره حقوقی رایگان - حق سهم داشتن از زمین زراعتی

با سلام ، اینجانب برگه ای دست نوشته (البته فقط کپی برابر اصل ) از پدرم دارم که قطعه ای از زمین زراعتی خود را به بنده واگذار و داده است و اثر انگشت چند نفر بعنوان شاهد که بیسواد بوده اند و اکنون نیز در قید حیات نیستند( بجز یک نفر که همسر دوم پدرم میباشد ) در زیر برگه زده شده است . حال سوال این است که با این برگه میتوانم زمین را از وراث مطالبه کنم ؟

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم ابتدا نیاز به اثبات واگذاری در قالب هریک از عقودی که صورت گرفته از جمله بیع هبه صلح و....هستید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

رونوشت میتواند دلیل باشد، اما در صورت تعرض به اصالت سند از خوانده گان و درخواست اصول مدارک، امکان رد ادعای شما متصور است مگر ادله حقوقی تکمیل کننده دیگر، در صدق ادعای شما.