مشاوره حقوقی رایگان - جواز زمین

سلام. پدرم در زمان حيات به همه خواهر برادرها براي ساخت خانه زمين داد، بقيه خواهر برادرانم رفتن جواز ساخت گرفتن و ما همه امضا كرديم ، اما من پول ساخت نداشتم و نرفتم جواز بگيرم و پدرم هم اين زمين و زنده بود حرفي به همه داد بدون نوشته الان همه خانه ساختن و سند دارن جز من ، الان من مدركي ندارم ، ايا ميتونن شكايت كنن زمينو ازم بگيرن؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اصولا بله ولی با دلایل وشواهد میتوانید اثبات نمایید که زمین به شما تعلق دارد